opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 29 reviews

Tuinhekbekleding als tijdelijke haag gebruiken.

Als je een prachtige groene haag laat groeien, dan duurt het even voordat deze volgroeid is. Tuinhekbekleding is de ideale oplossing om deze periode te overbruggen. Het is goedkoper om je nieuwe haag gewoon langzaam te laten aangroeien, dan een kant en klare haag te kopen. Voor een kant en klare haag betaal je al snel een paar honderd euro per meter. Terwijl kleine boompjes ook al snel uitgroeien tot een complete haag. Het enige verschil is wel dat je de kleine boompjes al voor een paar euro hebt. Je kan zo voor weinig geld een prachtige natuurlijke tuinafscheiding aanschaffen. Alleen tot die tijd wil je natuurlijk wel gewoon kunnen blijven genieten van je privacy. Met tuinhekbekleding als tijdelijke haag heb je de ideale oplossing.

Tuinhekbekleding kan je eenvoudig aanbrengen op de erfgrens.

Het enige wat je hoeft te doen is een paar palen neerzetten en je kan de tuinhekbekleding ertussen bevestigen. Eventueel kan je voor een groen tuinscherm kiezen om op de erfgrens te plaatsen. Je bent dan niet verplicht om het hekwerk weg te halen als de haag volgroeid is. Dankzij de groene kleur valt het hekwerk niet meer op als de haag volledig is dichtgegroeid. Je hebt zo ook meteen een beetje extra beschutting mochten er gaten in je haag ontstaan. Het voordeel van een doek als tijdelijke haag is dat het niet zo duur is en snel aangebracht.

Tuinhekbekleding zorgt voor volledige privacy ondanks de lage haag.

Je kan dankzij tuinhekbekleding op je gemak een volledige haag laten groeien. Het enige minpunt aan een haag is de privacy. Gelukkig hoeft dit geen probleem te zijn want de tuinhekbekleding kan net zo hoog gemaakt worden als een schuttingdeel. Door het doek kan niet heengekeken worden zodat nieuwsgierige buren niet in je tuin kunnen kijken. Je hebt zo gewoon net zoveel privacy als dat je met een volledige haag zou hebben. Dankzij onze tuinhekbekleding kan je de tijd nemen om je haag te ontwikkelen zoals je dat graag wil. Tot die tijd heb je gewoon privacy van de tuinschermen gemaakt uit een speciale stof.

Tuinhekbekleding in vrijwel alle soorten en maten.

In onze online shop kom je tuinhekbekleding in vrijwel alle soorten en maten tegen. Je kan kiezen voor een goedkoop doek omdat je er later niets meer van ziet. Of je kan kiezen voor een modern tuinhek zodat je tuin er tenminste nog mooi bijstaat tot de haag volgroeit is. Als de tuinhekbekleding aan de straatkant geplaatst wordt dan kunnen we ons voorstellen dat je ook later nog een leuk hekwerk wilt hebben. Je kan dan kiezen voor onze luxe tuinhekbekleding gemaakt uit kunststof. Bijvoorbeeld onze antracieten tuinschermen gemaakt van kunststof. Dit hekwerk zorgt voor bescherming tegen zon, wind en regen en ziet er ook nog eens modern uit. De tuinschermen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vormen. Er zit online altijd wel iets tussen wat in jouw tuin past.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.