opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 29 reviews

Creëer extra privacy op het balkon met balkongordijnen.

Heb je weleens van balkongordijnen gehoord? Balkongordijnen zorgen direct voor extra privacy op het balkon zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. De gordijnen kan je aan het plafond monteren en je kan ze direct gebruiken door ze dicht te schuiven via de rails. De gordijnen zijn gemaakt van HDPE materiaal waardoor je eenvoudig door de gordijnen heen naar buiten kan kijken. De mensen aan de andere kant kunnen weer niet door de gordijnen op het balkon kijken. Je creëert zo snel en eenvoudig wat extra privacy en dit is wel zo fijn als je in een drukke straat woont. Je hebt geen zin dat iedereen je aan loopt te kijken terwijl je geniet van de zon op je balkon.

Langer op het balkon blijven zitten met balkongordijnen.

Balkongordijnen zorgen niet alleen voor meer privacy, maar zijn ook ideaal in de avonduren. Helaas koelt het in Nederland al snel af waardoor je weer naar binnen moet. Je kan zo niet meer lekker op het balkon genieten van het zonnetje. Als je een paar balkongordijnen hebt dan schuif je ze gewoon even dicht. Dit hoeft niet helemaal je kan ze ook voor een deel dicht schuiven. De gordijnen houden de wind tegen en zorgen ervoor dat de warmte wat langer vast gehouden wordt. Zet eventueel de schuifpui of deur van je balkon open. De warmte in huis kan zo naar buiten en hoopt zich op bij je balkongordijnen. Zo kan je nog lang buiten zitten en genieten van een zomerdag in Nederland.

Eenvoudig te monteren op je balkon.

Balkongordijnen zien er natuurlijk sfeervol uit, maar je hebt eigenlijk geen zin in lastige montages op een balkon. Gelukkig hebben wij een systeem waarmee je eenvoudig een huiselijke sfeer op je balkon kan maken. Met een rail die je aan het plafond monteer kan je een mooi gordijn ophangen. Woon je op de bovenste verdieping van een flatgebouw? Geen probleem wij hebben ook oplossingen voor flatbewoners zonder plafond. Met een strak gespannen staalkabel kan je alsnog een balkongordijn spannen. Ondanks het gebruik van de kabel kan je ze gewoon net als met een rails soepel open en dicht trekken. In de gordijnen zitten zeilogen en deze maken het eenvoudig om de gordijnen heen en weer te schuiven. Je kan bij de bestelling van de balkongordijnen direct aangeven wat voor een montage je wilt. Het gordijn wordt hierop voorbereid zodat je direct na levering aan de slag kan om de gordijnen te monteren. We garanderen je nog steeds dat de gordijnen heel eenvoudig op te hangen zijn op je balkon. Echt iedereen kan genieten van mooie balkongordijnen op het balkon.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.