opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 29 reviews

Zichtbreeknet zorgt direct voor privacy.

Begint uw schutting slecht te worden of heeft u tijdelijk geen tuinafscheiding? Met een zichtbreeknet kan u voordelig een nieuwe tuinafscheiding neerzetten. Het net zorgt ervoor dat uw tuin en terras wordt afgescheiden. De buren kunnen niet meer door uw kapotte schutting heenkijken en u geniet meteen van de privacy die u verdiend. Onze doeken zijn verkrijgbaar met een verschillende doorzichtigheid. Sommige doeken zijn tot 90% doorzichtig, maar er zijn ook doeken met een doorzichtigheid van 97%. Met 97% weet u echt zeker dat niemand meer door uw schutting of heg heen gaat kijken.

Zichtbreeknet gebruiken bij de groei van een haag.

U wilt graag een haag als tuinafsluiting alleen het nadeel is dat deze tijd nodig heeft om te groeien. U kan wel een complete haag kopen, maar dit loopt al snel hoog op in de kosten. Een zichtbreeknet kan u eventueel voor uw nieuwe haag plaatsen. Uw haag heeft de tijd om te groeien en tot die tijd zit u gewoon in alle rust in de achtertuin. Het net kan na het voltooien van de heg eenvoudig weer weggehaald worden. Het plaatsen van een zichtbreeknet is een eenvoudige klus. U kan zo snel een stukje privacy creëren door een net te spannen voor uw nieuwe haag.

Zichtbreeknet beschermd je tegen de zon.

Het zichtbreeknet kan niet alleen gebruikt worden om uw privacy te garanderen, maar uw lichaam ook te beschermen tegen de zon. Licht wordt door het net wel doorgelaten, maar geen UV stralen. UV stralen is precies de lichtstraal die de zon gevaarlijk maakt. Naast inkijk, UV straling beschermd het net u ook tegen de wind. Mocht u op een locatie wonen waar altijd veel wind staat dan kan het zichtbreeknet een uitkomst bieden. Het net kan de wind voor een groot deel tegenhouden zodat u windvrij in de tuin kan zitten. Dit kan een reden zijn om een net in uw eigen tuin te plaatsen.

Zichtbreeknet inclusief bevestigingssnoer.

Het zichtbreeknet is heel eenvoudig te bevestigen in uw achtertuin. Bij het doek wordt een bevestigingssnoer geleverd dat u kan gebruiken om het net in de tuin te plaatsen. Het net is verkrijgbaar in verschillende neutrale kleuren die perfect bij uw tuin passen. U kan bijvoorbeeld kiezen voor het moderne antraciet. Steeds meer moderne tuinen worden voorzien van antraciet tegels. Uiteraard past een antraciet zichtbreeknet hier perfect bij. Naast antraciet kan u bijvoorbeeld kiezen voor groen. Een groen net past perfect bij de haag en valt erin weg zodra deze groter begint te groeien. Dit soort zaken kan u meenemen bij het maken van een keuze voor de kleur. Het zichtdoeknet kan perfect gebruikt worden als tuinhekbekleding en kan zelfs in volledig ondoorzichtig besteld worden in onze shop.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.