opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 29 reviews

Drie redenen om te kiezen voor tuinhekbekleding!

Tuinhekbekleding wordt steeds vaker in tuinen toegepast. Rij eens een rondje in de woonwijk en je komt verschillende woningen tegen met bekleding langs de schutting. Alleen waarom kiest iedereen massaal voor tuinhekbekleding? Is het een trend of heeft het een compleet andere reden? Wij hebben de redenen voor je op een rijtje gezet waarom we massaal kiezen voor tuinhekbekleding. Misschien is het voor jouw ook een reden om zelf je eigen bekleding online te bestellen!

Verhoog de privacy met tuinhekbekleding.

Heb je ook van die nieuwsgierige buren? Of heb je een haag die nog niet volgroeid is? Je hebt niet echt het idee dat je zo lekker in de tuin kan zitten. De buren blijven namelijk in je nek hijgen. Of je ziet de hele tijd mensen voorbij lopen die kijken hoe jij in de tuin zit. Met tuinhekbekleding kan je heel eenvoudig de privacy in je eigen achtertuin verhogen. Je kan in onze shop kiezen voor verschillende soorten bekleding die je gewoon tegen je huidige schutting aan kan zetten. Hierbij kan je kiezen hoe hoog de privacy precies mag zijn. Als je bijvoorbeeld nog geen haag hebt dan wil je misschien wat extra privacy. Je kan dan kiezen voor bekleding die tot wel 100% dicht zijn en geen zicht doorlaten. Ben je alleen van plan om de meekijkende buren af te schermen? Je hebt dan waarschijnlijk al een schutting staan. Het is dan niet nodig om een dik doek ertussen te plaatsen. Een zichtbescherming van bijvoorbeeld 90% is al meer dan voldoende om te voorkomen dat de buren door je schutting staan te gluren. Het verhogen van de privacy is voor onze klanten vaak de belangrijkste reden om tuinhekbekleding te plaatsen.

Geef je tuinhek weer de oude uitstraling terug met tuinhekbekleding.

Je tuinhek is misschien wel echt aan vervanging toe. Helaas denken de buren hier absoluut anders over en zijn ze niet van plan om snel de schutting te gaan vervangen. Ruzie met de buren over een schutting ontstaat helaas regelmatig. Vooral als je niet op goede voet met de buren ligt. Een mooie oplossing is het plaatsen van tuinhekbekleding aan jouw kant van de schutting. Je schutting heeft zo weer de uitstraling waar je naar opzoek bent. Het ziet er weer degelijk uit en eventuele gaten in de schutting zijn weer dicht doordat er bekleding voorhangt. Een van de redenen om tuinhekbekleding aan te schaffen is om je tuinhek weer op te knappen!

Snelle manier om tijdelijk een schutting neer te zetten.

Als je een haag plaatst dan begin je meestal met kleine boompjes en duurt het nog jaren voordat ze volledig tot een natuurlijke schutting zijn uitgegroeid. Als je dit van plan bent dan is het fijn als je een tijdelijke oplossing hebt tot die tijd. Tuinhekbekleding is een snelle methode om een schutting te plaatsen met 5 jaar UV garantie. Je kan zo 5 jaar lang tegen een perfecte schutting aankijken totdat de haag volledig is aangegroeid. Kijk gerust in onze online showroom naar de betaalbare oplossingen voor een tijdelijke schutting.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.