opc_loader

Menu

9.3 / 10 van 29 reviews

Balkonhekbekleding voor meer privacy op het balkon.

Een appartement in het centrum klinkt natuurlijk geweldig. Het enige nadeel is dat je balkon vaak niet veel privacy heeft. Vanaf de winkelstraten kijkt iedereen rechtstreeks op jouw balkon. Dit is natuurlijk niet leuk en je wil graag een beetje privacy. Een mooie oplossing om toch privacy op je balkon te creëren is door balkonhekbekleding te plaatsen. Balkonhekbekleding is eigenlijk gemaakt uit tuinhekbekleding en kan eenvoudig aan een balkonhek worden bevestigd. Bij de bekleding worden namelijk bevestigingsmaterialen geleverd. Je kan direct je balkonhekbekleding installeren en eindelijk in volledige privacy genieten op je balkon. Zelfs in de drukke binnenstad kan je in alle privacy verblijven op je eigen balkon.

Twee soorten balkonhekbekleding voor je balkon.

In onze website kan je eigenlijk uit twee verschillende soorten balkonhekbekleding kiezen. Je kan kiezen uit een schaduwdoek gemaakt uit 95% UV-werend materiaal (HDPE) of uit een doek gemaakt uit 100% Polyester. HDPE bestaat uit allemaal kleine gaatjes. Uiteraard zorgt het doek voor privacy, maar kan het wel licht doorschijnend zijn. Het voordeel van de kleine gaatjes is wel dat er wat wind doorheen komt. Je zit zo niet helemaal opgesloten op je balkon waardoor de temperaturen al snel hoog oplopen. Een andere oplossing is Polyester. Dit doek sluit je echt volledig van de buitenwereld af. Je krijgt een afsluitend gevoel en je kan genieten van de volledige privacy. Er zijn uiteraard ook balkoneigenaren die dit niet prettig vinden. Let dus op de keuze van het materiaal en jouw wensen voor je balkon.

Balkonhekbekleding op maat laten maken.

In de online shop heb je de keuze uit meerdere modellen balkonhekbekleding. Er zitten verschillende maten tussen die vrij standaard zijn. De kans is dus groot dat jouw balkonmaat er gewoon tussen zit. Naast de balkonmaat kan je ook nog een kleur kiezen. De doeken zijn echt verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren die je maar kan bedenken. Naast een kleur kan je ook een maat uitkiezen. Het kan voorkomen dat jouw maat er toch niet bij zit. Bij ons heb je de mogelijkheid om balkonhekbekleding op maat te laten maken. Aan de hand van de afmetingen van jouw balkon kunnen we volledig maatwerk leveren. We kunnen het doek ook zo ontwerpen dat deze aansluit op het design van je huidige balkon.

Balkonhekbekleding als decoratie.

We kunnen het ons goed voorstellen dat je balkonhekbekleding graag wilt aanbrengen ter decoratie. Bijvoorbeeld om het balkon wat gezelliger te maken. Je kan dan kiezen voor een doek met een minder hoge dichtheidsgraad. Door dit doek kan je gewoon heenkijken en nog steeds op de straat kijken. Je blijft zo iets te zien hebben op je balkon. Deze doeken beschermen je wel nog tegen de wind en zon. Vaak houden ze ongeveer 50% van de wind tegen waardoor je windvrij in het zonnetje kan zitten. Er is meestal wel nog een hoge uv-filter om je lichaam te beschermen tegen de schadelijke zonnestralen. De doeken kunnen vaak eenvoudig zelf ingekort worden zodat je de balkonhekbekleding helemaal zelf op maat kan maken. Uiteraard kan je ook kiezen voor maatwerk in onze online shop.

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.